Menu Sluiten

Vrijblijvende Offerte Woonkamers Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Woonkamers – Woonkamers Op Maat – Meubelmakerij Woonkamers – Woonkamers Ingemaakte Kasten – Ingemaakte Kasten Voor Boeken – 

Wenst u meer info over vrijblijvende offerte woonkamers op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Vrijblijvende Offerte Woonkamers Op Maat

Meubelmakerij | Meubilair | Slapen | Interieur | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vrijblijvende offerte woonkamers op maat

salontafels home onze creaties stoelen eettafels salontafels vitrinekast over ons contact home onze creaties stoelen eettafels salontafels vitrinekast over ons contact houten design salontafels amber deze prachtige salontafel is gemaakt met puur vakmanschap. Door het gebruik van luxe volle eiken houtsoorten en afwerking heeft madas een salontafel gecreerd waar u jarenlang plezier van zal hebben vrijblijvende offerte woonkamers op maat voor meer omzet De salontafel is verkrijgbaar in onderstaande afmetingen xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx vraag nu jouw gratis offerte aan elips deze design salontafel zal zeker blikken trekken in jouw interieur. Zijn tijdloze design in combinatie met hoogwaardig en kwalitatief walnoothout garandeert jarenlange plezier in jouw.

home gevelrenovatie badkamerrenovatie veranda prijs verandabouw leefveranda gratis offertes zoekt u een bouwbedrijf in antwerpen vergelijk prijzen en vind de beste aannemer voor uw klus offertes aanvragen een bouwbedrijf inschakelen schakel een bouwbedrijf uit antwerpen in voor deskundige hulp bij verbouwing of nieuwbouw. Meerdere offertes aanvragen vul het offerteformulier in om gratis en vrijblijvende offertes te ontvangen van bouwbedrijven uit uw regio. Besparen door vergelijken door prijsoffertes te vergelijken van meerdere aannemers weet u zeker dat u niet te veel betaalt u bespaart tot wel . Bouwbedrijf antwerpen bent u op zoek naar een bouwbedrijf uit de omgeving antwerpen voor een verbouwing of totaalrenovatie op deze pagina leest u meer over de werkzaamheden van bouwbedrijven Onze aanbeveling m.b.t. vrijblijvende offerte woonkamers op maat Denk hierbij aan renovatiewerken algemene bouwwerken en verbouwingen. Daarnaast leest u meer over de gemiddelde prijzen van de werkzaamheden en een aannemer. Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig een aantal gratis en vrijblijvende offertes op maat. Door aanbiedingen van meerdere bo.

Kennis over Vrijblijvende offerte woonkamers op maat

overslaan en naar de algemene inhoud gaan home wie zijn we wat doen we wat hebben wij al gedaan contact smets bvba uw oplossing voor gyproc en renovatiewerken door de oplopende huurprijzen en de grote sommen die er gevraagd worden voor de aankoop van een woning is het tegenwoordig vaak interessanter uw bestaande woning uit te breiden. Dit kan door een onbenutte ruimte om te toveren tot een nieuwe slaapkamer een extra woonkamer of een relaxruimte. Wij voeren deze werken volledig uit naar uw behoeften binnen uw budget. Op onze website vindt u projecten die wij reeds uitgevoerd hebben en alle activiteiten die wij doen. Indien u vragen heeft of en vrijblijvende offerte wenst kan u ons steeds contacteren via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en komen ter plaatse om samen de uit te voeren werken te bespreken en te overlopen. Welke uw wensen zijn welke de mogelijkheden zijn. Maar ook wat u van ons bedrijf kan en mag verwachten want wij streven steeds naar .